CRONICA

S.E.CASAL A, CAMPIONS DEL TORNEIG!!!

II Torneig Júnior Casal - Nadal 2010

Per fi arriba el gran dia, el dia que tots esperàvem la 2ona Edició del Torneig Junior de Nadal del S.E.CASAL. Un dia on 4 equips lluiten per aconseguir emportar-se el torneig, un dia on l'ambient i la emoció es màxima, un dia en que el bon basquet ens domina. Un dia en que tots hi participem en aquest gran esdeveniment!

CLASSIFICACIÓ DEL TORNEIG:
1.S.E.CASAL A
2. S.E.CASAL B
3.S.E.S.E.
4.C.B.SANTPEDOR

PARTIT 1 – S.E.CASAL B – C.B.SANTPEDOR 66-59 (10H)...AJUSTAT I UN CASALISTA A LA FINAL!!

El Junior B del nostre club, davant del C.B.SANTPEDOR, un partit que no semblava en cap moment que hi hagués un clar guanyador, ja que va ser molt inestable i va ser molt lluitat, els locals lluitaven desde el principi amb molt bon nivell de joc, i semblava que al primer quart agafessin les rendes amb diferencia, però la segona part va ser molt diferent i es van estancar en joc, i en punts gracies a una gran zona feta per el Santpedor. Però a partir d’aquí els locals, amb l'objectiu d’arribar a la final es van posar en acció, van començar a arranca tots els motors possibles i va ser quan van començar a remuntar el partit i posar-se de nou per davant, i durant l’últim quart va ser bastant intens i en cap moment es podia dir qui acabaria guanyant però durant els 2 últims minuts el Junior del Casal, va acabar per davant del marcador i aguantant una petita diferencia que va fer que li dones la victòria!! El Junior B, passa a la final de les 19:15h

PARTIT 2 – S.E.CASAL A – S.E.S.E B   81-76 (12H)…GRAN NIVELL DE JOC, I COMPLEIX EL CASAL!!

Espectacular el partit viscut entre el Junior A i el S.E.S.E, un partit que en tot moment el nostre junior l’ha dominat, i un partit on molta lluita, moltes ganes, i molta intensitat fessin d’aquest partit un Gran Partit. El nostre equip, sempre amb l’iniciativa agafada desde un principi, amb la diferencia del marcador també agafada, i amb un estil de joc totalment controlat, es va veure molt joc en equip, molt bona actitud defensiva, i molts bàsquets impressionants. Per part del S.E.S.E, anava en tot moment per darrera, però amb molta intensitat que defensiva es  va posar en zona i gracies a aquesta defensa i els rebots ofensius i les 2ones oportunitats, anaven retallant a poc a poc. La màxima diferencia va ser de +16 punts per par nostre, i la mínima de +2, va haver molta intensitat, i els 2 equips lluitant per estar a la gran final. Un Joan Pascuet i un Sergi Marti espectacular en aquest partit. I un gran Raúl Romero (num 17 SESE), fan que siguin els millors del partit!

DINAR DE FAMILIA!!...MOMENT DE RELAX!!

En acabat els 2 partits del matí, el Junior A, el C.B.SANTPEDOR, i el S.E.S.E., van compartir taula al restaurant La Palma, col·laborador d’aquest gran torneig, amb un menú molt bo i ben preparat. Els 3 equips junts, on es parlava de bàsquet i de moltes coses més, però el mes important era l’ambient d’equip que es respirava allà! Després cada equip, un cop acabat el dinar, van fer activitats diverses, uns de passeig, altres a un banc prenent el sol descansant, uns altres uns ping-pongs, un altres jugant a mes bàsquet…Matant el temps cadascú com li venia de gust!!

PRESENTACIÓ A LA AMERICANA…QUE COMENCI L’ESPECTACLE…

A les 16:30h, es va fer la gran presentació d’aquest meravellós torneig, on van sortir d’un en un els jugadors, cada vegada que l’ Speaker (Lluis Vidal), deia el numero i el nom del jugador, així d’aquesta manera van sortir tots els jugadors de tots els equips. Un cop això es va fer la foto de cada equip i tots junts. I en acabat a començar a escalfar l’ambient per els partits de la tarda.

PARTIT 3 – 3ER I 4RT LLOC – S.E.S.E B – C.B SANTPEDOR 66-41 (17.15H)…S.E.S.E S’EMPORTA LA VICTORIA!!

Un partit on possiblement podia haver una mica de diferencia a favor del S.E.S.E. per el fet d’alçada, corpulència, i actitud. Però el Santpedor, va sortir molt fort al principi i va fer que anés guanyant durant bastant estona de la primera part, fins que el S.E.S.E va reaccionar i va començar a apretar en defensa a lluita molt el rebot, i sortir als contraatacs, i sinó els estàtics, ben dominats amb molts 1c1 i molts pick&rolls. Això si cal destacar l’encert desde la línea de 6,25 per part del Santpedor, va ser molt important els 2 triples agafats al principi.

PARTIT 4 – S.E.CASAL A – S.E.CASAL B 83-63  (19.15H)…REACCIÓ I ESPECTACLE…

Per fi arribat el moment que tots esperàvem, i era torna a veure una final com la de l’any passat i era els 2 equips Casalistes a la gran Final del torneig. Un partit, on ja d’entrada va haver molt de temps per poder escalfar i estar ben preparats, va haver molta afició, molta tensió entre els equips, molta emoció durant la primera part, i molt de soroll. Va ser un partit maco de veure ja que el primer quart el van dominar molt bé els del Junior B, amb un bon parcial de 9-17, però un canvi de estratègia defensiva del Junior A, i un gran cop de reacció que va anar de menys a més va fer que a partir del 2on quart el marcador es capgires i anés cada vegada més, per part del Junior A, es van veure bàsquets impressionants, jugades molt bones d’equip, amb alley-oops, triples molt bons, 1c1 espectaculars, faltes i bàsquets importants, i per part del Junior B, es va veure un gran encert en el llançament de 3, i de 2 que va ser molt ben aprofitat per anar augmentant el seu marcador, ja que les penetracions els hi era bastant difícil aconseguir-les, però tot s’ha de dir, i es que van defensa amb molta intensitat i molt bé, sobretot els estàtics. Però tot i així el Junior A, va acabar guanyant de +20 de diferencia, amb un gran partit jugat. I una vegada més Joan Pascuet i Sergi Marti firmen un gran partit amb 28 i 13 punts per part del Junior A, i per part del Junior B, Felix Gol amb 20 punts i Manel Ruiz amb 17 punts, 2 triples cadascun.

I fins aquí el Torneig Junior de Nadal del 2011. L’organitzador Oscar Luque, dona les gracies a tots els que han col·laborat en tot el que han pogut, gent de les taules, speaker, vendre números de la panera, fotografies, tècnics de so, estadístiques, Raúl de Manteniment del Casal, a la comissió i junta del Casal, i als patrocinadors, Imprès Ràpid, Assegurances Sellarés, Llibreria Anna, Mobles Penedès, PDM GIFTS, Restaurant La Palma, Bodegues Pinord, i altres col·laboradors anònims. I també als mitjans de comunicació per facilitar la publicitat d’aquest gran torneig. Gracies també a tots els que heu assistit a aquest gran esdeveniment, i sobretot gracies als equips convidats per la seva assistència i el seu bon bàsquet!!

(SOC MOLT FELIÇ DESPRES DE COM HA ANAT TOT, EL MILLOR DELS 2 ANYS, AQUEST TORNEIG LI DEDICO A LA MONTSE "LA MEVA XICOTA QUE M'AJUDAT MOLT ANIMICAMENT")